van idee tot identiteit,
van identiteit tot imago

over

Welkom op mijn website en fijn dat je de tijd neemt om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dan wil je vast iets weten over de mens achter puurID.

Na vele ervaringen in dienst van verschillende werkgevers, ontdek ik één belangrijke vraag die me niet loslaat. Namelijk; op welke manier maak ik duidelijk wat ik wil zeggen om gezien of gehoord te worden? Ook in mijn persoonlijk leven houdt deze ontdekkingstocht niet op.

Toen ik me realiseerde hoe belangrijk het is om een boodschap helder over te brengen, besloot ik er mijn missie van te maken. Niet meer in dienst van een bedrijf maar vanuit een zelfstandige, onafhankelijke positie voor verschillende ondernemers.

Toegegeven, mijn motief is puur uit eigenbelang. Ik geniet ervan om nieuwe, gedreven ondernemers te leren kennen. Ondernemers waar ik mee samenwerk, zijn gepassioneerd met hun vak en hun klanten bezig. Ieder heeft zijn of haar unieke verhaal. Ik zie mezelf als een bevoorrecht mens omdat ik getuige mag zijn van wat ondernemers drijft. Vervolgens begeleid ik ze bij het uitdragen van hun boodschap. Onder de naam puurID denk ik met je mee en voer ik voor je uit.

Jij hebt een boodschap, een uniek verhaal. Het is onze uitdaging om precies de juiste manier te vinden waarop we deze boodschap uitdragen. Als jouw verhaal overkomt, heb je de juiste vorm te pakken. Je identiteit en jouw imago kunnen zich verder ontwikkelen.

puurID is jouw partner bij het vaststellen van jouw verhaal en het uitdragen ervan. Zowel on- als offline.

Tineke Katsipodas