van idee tot identiteit,
van identiteit tot imago

diensten & tarieven

Onze communicatie diensten richten zich op jouw online zichtbaarheid. puurID is gespecialiseerd in webdesign, tekst, foto- en videografie. Van identiteitsbepaling tot het uitdragen van jouw boodschap. De tarieven die we hanteren zijn voor iedere ondernemer haalbaar. Gezamenlijk komen we tot een oplossing die past bij jouw situatie.

abonnementen sociale media

puurID maandabonnementen ‘puur BASIS’ €295,-, dekt 2x per week een update op twee socials naar keuze in woord en beeld. Jouw profielen worden actief onderhouden om je zichtbaarheid en populariteit te vergroten. We passen op jouw Instagramaccount de juiste hashtags (#) toe om het aantal volgers te laten groeien.. Wij bezoeken je eens in de drie weken om informatie en […] Lees verder »

identiteit en boodschap

We gaan aan de slag om er achter te komen hoe we jouw dienst/product dichter bij jouw klanten brengen. Dat betekent dat we vaststellen waar jouw product of dienst over gaat en hoe we deze vervolgens verwoorden en in beeld brengen. De uitkomst van deze sessies vormen het uitganspunt voor jouw communicatieplan. Het tarief voor het vaststellen en concretiseren van […] Lees verder »

foto- en videografie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden Fotografie Fotoshoot met als onderwerp food, portret, bedrijf, of product. Dit tarief is afhankelijk van de duur, locatie (afstand) en additionele wensen. We regelen indien gewenst, een locatie, styling en visagie. Voor productfotografie kan gebruik gemaakt worden van een mobiele studio. Je ontvangt nabewerkte foto’s in hoge resolutie bestemd voor verschillende soorten media. […] Lees verder »

webdesign & copywriting

Ben je toe aan een (nieuwe) website en wil je de ontwikkeling ervan uitbesteden aan een professionele partij? Dan zit je bij ons goed. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing. We zorgen ervoor dat je online zichtbaar bent met de optie om jouw website actueel te houden. Dat vergroot jouw vindbaarheid. De teksten die we maken voor jouw […] Lees verder »

workshop personal branding

Hoe word ik gezien Gedurende een dagdeel gaan we ontdekken welke indruk je maakt op jouw teamgenoten of naaste omgeving. Je krijgt een helder beeld van hoe je zowel off- als online gezien wordt. Deze workshop versterkt het teamgevoel maar legt ook de focus op jou als individu. Onze workshops zijn leerzaam en onderhoudend in een veilige setting. Na afloop vertrek […] Lees verder »