Over

zelfstandig, onafhankelijk, betrokken

Wat leuk dat je de tijd neemt om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dan wil je vast iets weten over de mens achter puurID.

Na jaren ervaring, in dienst van verschillende ondernemingen, laat één vraag me niet los; hoe maak ik op de juiste manier duidelijk wat ik bedoel?

De mens is een sociaal dier. Daarvoor hebben we communicatie in vele opzichten, zelfs tot kunst verheven. Van een blik tot zucht, van een toon tot een gebaar, van een beeld tot een gedicht. Vaak realiseren we ons niet wat het effect is van de manier waarop we ons uitdrukken. Zowel in ons dagelijks leven (zakelijk of privé) als online.

Toen ik me realiseerde hoe belangrijk het is om een boodschap helder over te brengen, besloot ik er mijn missie van te maken. Niet meer in dienst van een bedrijf maar vanuit een zelfstandige, onafhankelijke positie voor verschillende ondernemers.

Ik geniet ervan om gedreven ondernemers te leren kennen. Ze zijn gepassioneerd met hun vak en hun klanten bezig met ieder zijn of haar unieke verhaal. Samenwerken met deze ondernemers zie ik als een voorrecht omdat ik getuige mag zijn van wat hen drijft. Ik mag ze begeleiden bij het vinden en uitdragen van hun boodschap.

Jij hebt ook een boodschap, een uniek verhaal. Laten we samen de uitdaging aangaan om de juiste manier te vinden waarop je deze boodschap uitdraagt. Als we jouw verhaal in een passende vorm gieten, staat je (bedrijfs)identiteit als een huis. Een passend imago volgt dan vanzelf.

puurID is jouw partner bij het vaststellen van jouw verhaal en het uitdragen ervan. Zowel on- als offline.

Tineke Katsipodas, eigenaar puurID communicatie

 

wat is jouw verhaal?
laten we kennismaken

Stuur ons een bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.